Районно мюфтийство – Разград проведе заседание с имамите и председателите на мюсюлманските настоятелства от община Разград

 На 04 Април 2016 г. от 10:00 часа в джамията Ахмед бей гр.Разград се проведе работна среща с имамите и председателите на мюсюлманските настоятелства от община Разград. Работната среща бе открита с четене на Ашр-и шериф от Мюзейр Чуллук гост- имам , след което районния мюфтия на Разград Мехмед Аля, приветства всички с добре дошли и им благодари, че са се отзовали на поканата, след прведствието се премина към дневния ред.

В рамките на заседанието бяха засегнати няколко теми :  организация на кампанията Хадж-2016,  подготовка за седмицата “Кутлу Доум“ , набиране на ученици за средните мюсюлмански училища, съставяне на списъците на учениците които ще участват в летните Коран курсове, тръжни процедури за отдаване на вакъфските имоти под наем, изборни събрания на мюсюлманските настоятелства, подготовка за м.Рамазан и др. Събранията в този формат ще се проведат и в другите общини на областта.

Заседанието приключи с дуа за берекет.


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.