Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи посрещна в сградата на Мюсюлманското изповедание делегация от Бурса начело с кмета на община Османгази - Мустафа Дюндар.

Посещението е следствие на дългогодишното партньорство между двете институции и редицата съвместни социални проекти, които включват ифтари, сюннет и раздаване на ашуре. 

Главният мюфтия благодари на делегацията за отличното сътрудничество, което Мюсюлманското изповедание осъществява с община Османгази. Д-р Мустафа Хаджи запозна гостите с приоритетите и дейностите на институцията. 

Кметът на община Османгази Мустафа Дюндар на свой ред благодари за топлия прием. Той пожела успехи на главния мюфтия и неговия екип и подчерта, че в негово лице ръководството на Мюсюлманското изповедание винаги може да разчита на съдействието на община Османгази.

По време на посещението си в София делегацията ще гостува и в джамията "Баня башъ". Гостите ще присъстват на празнична програма по случай настъпването на нощта Мирадж, организирана с тяхната подкрепа. В нея ще участват хафъзи и четци от Бурса.


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.