Районно мюфтийство – Сливен направи анализ на кампанията за сираците на свое редовно заседание

 

Районно мюфтийство – Сливен проведе свое редовно месечно заседание с имамите от региона, което се състоя от 10:30 часа на 17 декември (вторник) 2019 година.

Заседанието започна с дуа, отправена от имама на село Тича Назиф Мехмедалиев, след което участниците бяха запознати с дневния ред.

Основният акцент по време на работната среща беше анализ на постигнатите резултати в рамките на тазгодишната кампания „Седмица на сираците“ – постигнати успехи и върху какво още да се работи в бъдеще.

„В рамките на работното заседание беше направен много задълбочен анализ и обсъждане на проведената кампания в сливенско. Отчетохме, че тази година събраните средства към Районно мюфтийство - Сливен по време на кампанията са повече в сравнение с тези от миналата година.“ – каза за Grandmufti.bg секретарят на сливенското мюфтийство Сали Исмаилов.

Сред обсъдените въпроси бяха още свързаните с абонаментната кампания за списание „Мюсюлмани“, както и други теми, имащи отношение към дейността на имамите на местно ниво.

След изчерпването на дневния ред заседанието беше закрито с дуа от домакина, районния мюфтия на Сливен Акиф Акифов.

  

Автор: Л. Чаушева 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.