Завърши един от целогодишните коран-курсове за деца в София

 

         С тържество за всички малки курсисти завърши целогодишният коран-курс за деца с преподавател Фатима Цинева в София. Празничната програма се състоя на 8 юни тази година (петък) в сградата на Районно мюфтийство – София.

         „Колкото повече пораствате, все повече ще разбирате, че религията е тази, която ще ви помага във всяко нещо. Ще разберете, че само чрез религията ще може да бъдете истински добри, справедливи, толерантни и т.н. Затова продължавайте да идвате на коран-курс и да научавате още повече неща.“ – с този призив госпожа Цинева се обърна към своите възпитаници на тържеството за завършването им.

         По случая всички деца получиха подаръци, осигурени от Районно мюфтийство – София и от родителите на децата.

         „В рамките на курса две от децата успяха да направят хатим (б.а.-пълен прочит на Свещения Коран)“, с гордост сподели за Grandmufti.bgпреподавателката Фатима Цинева.

         През изминалата учебна година целогодишният коран-курс към софийското районно мюфтийство с преподавател госпожа Цинева се провеждаше с общо 16 курсисти на възраст от 6 до 12 години. Той ще бъде стартиран отново през месец септември.

 

 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.