Лондон ще събере мюсюлмани от цял свят на изложението

London Muslim Lifestyle Show

 

                                                                                                           

На 15 и 16 април тази година Лондон ще бъде домакин на грандиозното изложение London Muslim Lifestyle Show – от мюсюлмани за мюсюлмани. То ще се проведе за втора поредна година в изложбения център Olympia London, като целта е да се представи най-доброто от мюсюлманския пазар – хелял храна, мода, туризъм, финансовия сектор, медии и други.

Тазгодишното изложение ще бъде разположено на два етажа, на които мюсюлманите от Великобритания и от цял свят ще могат да разгледат повече от 150 търговски щанда. London Muslim Lifestyle Show 2017 ще включва още място за хелял храна, галерия за ислямско изкуство, зона за детски занимания.

По време на изложението ще се проведат множество презентации и интерактивни работилници на различна тематика – от хелял туризъм, през насоки за изпълнение на Хадж и Умра, до срещи със знаменити блогъри от мюсюлманските среди, прожекции на филми.

Тазгодишната програма на London Muslim Lifestyle Show предвижда още музикални събития и мюсюлманско комедийно шоу за своите посетители.

Билетите за събитието вече са в продажба, а цените им варират – от 5 до 30 паунда.

По информация от британската Служба за национална статистика в Англия живеят повече от 3 млн. мюсюлмани, като в някои части на Лондон близо половината от населението са мюсюлманите.

 

                                                                       Автор: Л. Чаушева

                                                                       Снимки: www.muslimlifestyleshow.com

 

 

 

 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.