Районният мюсюлмански съвет - Пазарджик проведе редовното си заседание

На 17.03.2016 г. Районният мюсюлмански съвет – Пазарджик проведе своето редовно заседание в джамията на град Велинград по  подготовката ,организиране  и провеждането на Районната мюсюлманска конференция. Въз основа на делегираните правомощия и отговорности от Висшия мюсюлмански съвет на Районния мюсюлмански съвет да изпълнява функциите на Районна организационна комисия и Мандатна комисия за провеждане на Районната мюсюлманска конференция. С Решение № 8 от 26.02.2016 г. Висшия Мюсюлмански Съвет свиква, Районна мюсюлманска конференция на  20.03.2016 г. (неделя) от 10:00 ч. в сградата на Районното мюфтийство – Пазарджик на адрес: гр. Велинград, ул. „Раковска“ № 1.
На всички имами от Районно мюфтийство – Пазарджик са изпратени писмени покани с дневния ред, датата, часа и мястото на Конференцията. Определени са комисиите за по делово протичане на конференцията.
Предложенията за кандидат районен мюфтия следва да бъдат депозирани в писмен вид в мандатната комисия на Районно мюфтийство – Пазарджик или по време на самата  Конференция.
Молим Всевишният да отреди  благоразумие и берекет.


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.