Комисията по издателска дейност към Главното Мюфтийство проведе първото си заседание в новосформиран състав. 

Структурата, оглавявана от председателя на Висшия мюсюлмански съвет Ведат Ахмед, определи темите, които ще бъдат разгледани в списание "Мюсюлмани" през първото тримесечие на 2022 г. 

Времето във всички негови аспекти ще бъде акцент в януарския брой. Из страниците на списанието читателите ще открият статии за капитала, който ни носи; делата, които можем да извършим; приносът на времето в развитието на науката, както и за времето като най-голямото ни богатство.  

През февруари сп. "Мюсюлмани" ще обърне внимание на греховете на езика. Изразите, извеждащи от вярата; непристойните слова и опазването на езика като път към Дженнета ще бъдат сред темите.

Месец март и настъпващият Рамазан ще насочат вниманието ни към изпитанията, пред които ни поставят днешните проблеми. Авторите в сп. "Мюсюлмани" ще публикуват материали, посветени на спазването на оруча и връзката ни с джамията по време на пандемията. Ще бъдат представени и новите инициативи на Мюсюлманското изповедание през Свещения месец. 

Читателите могат да се абонират за сп. "Мюсюлмани" в районните мюфтийства и джамийските настоятелства. Цена на 1 брой е 2 лв., 6-месечният абонамент е 12 лв., а годишният - 24 лв.


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.