Списание „Мюсюлмани” с нов дизайн

Юлския брой на списание „Мюсюлмани” излиза с напълно обновен графичен дизайн и нови рубрики.  Това уникално по рода си издание на българския медиен пазар ще продължава да Ви запознава с необятния разкош на ислямската религия и култура в техните най-достъпни форми.

Многообразието от рубрики ще помогне на всеки от Вас да открие своето полезно и забавно четиво. Разчупеното, но високопрофесионално графично оформление ще Ви ориентира лесно, а елегантният и семпъл шрифт ще превърне четенето в удоволствие.

Във всеки брой на списание „Мюсюлмани“ ще откривате постоянни тематични рубрики, разкриващи богатството на основните фундаменти на исляма. Желанието Ви да прочетете нещо наистина полезно ще бъде водещият ни мотив в избора на материали. 

Цветовете и съдържанието на детското ни списание „Хилял“ ще продължават да задоволяват любопитството на нашите малки читатели. Със специалния ни подход и внимание малчуганите ще имат възможността да се реят на крилата на поучителни истории и илюстровани с вкус комикси.

Рядко медиите имат смелостта да публикуват обективна религиозно-културна тематика, защото това не продава. Целта на списание „Мюсюлмани“ е да внася в домовете Ви красотата на религиозното послание на достъпен за всички език.

Вярата е уникално явление, дълбоко лично за всеки един от нас. Тя изисква специален подход, за да разцъфти в душите ни и да озари живота ни. Искрено се надяваме с всеки следващ брой списание „Мюсюлмани“ да повдига по един от златните воали, обгръщащи искрената вяра в сърцата ни, за да почувстваме по-силно нейните необятни възможности.

Просвещението е ключът към всеки подвиг на човека. То обаче изисква малко усилия. Полезните четива бележат пътя на тези усилия, които стъпка по стъпка ни водят до просветения свободен избор.

Ахмед Ахмедов

Главен редактор


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.