Председателят на мюсюлманското настоятелство в село Глухар беше отличен с плакет от Главно мюфтийство

Плакет за изключителен принос в дейността на Мюсюлманското изповедание беше връчен на Аптикадир Ахмед, председател на Мюсюлманско настоятелство – село Глухар, община Кърджали. Ахмед от дълги години оглавява местното мюсюлманско настоятелство в село Глухар.
Плакетът бе връчен на отличилия се служител от името на Главно мюфтийство лично от районния мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед. Той благодари и поздрави колегата си за усърдието му и му пожела още много  професионални успехи, за благото на мюсюлманите  в селото и в цялата страна.
Преди известно време Районно мюфтийство – Кърджали  номинира Аптикадир Ахмед за Председател на мюсюлманско изповедание на годината, като кандидатурата му бе изпратена в Главно мюфтийство. Благодарение на неуморната работа на председателя на мюсюлманското  настоятелство  Ахмед,  през годините село Глухар се сдоби с нова джамия и прилежаща сграда с търговска част и жилище за имама.Председателят на мюсюлманското настоятелство в село Глухар беше отличен с плакет от Главно мюфтийство.


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.