Заместник-министърът на външните работи на Турция Фарук Каймакчъ посети Главно мюфтийство

На 23 юли (вторник) 2019 година заместник-министърът на външните работи на Република Турция Фарук Каймакчъ посети Главно мюфтийство. Посещението му се състоя в рамките на официалната визита в България по повод връчването на договори на бенефициенти, сключени по втората покана за подаване на проектни предложения по Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България – Турция 2014-2020 в Министерството на регионалното развитие и благоуствойство.

По време на срещата заместник-министър Каймакчъ запозна главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи с програмите за трансгранично сътрудничество между България и Турция. От своя страна главният мюфтия благодари за оказаната чест и пожела успех и ползотворно сътрудничество между двете страни.

Това беше второто поредно посещение на заместник-министъра в Главно мюфтийство за последните два месеца. В знак на уважение и признателност главният мюфтия връчи на госта си подарък - автентична ръчно тъкана родопска торба.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok