Турският клиничен психолог Мелике Шимшек с лекция на тема „Зависимостта от технологиите“ в София

 

Какво представлява пристрастяването към технологиите? Какви са симптомите на технологичната зависимост и има ли начини тя да бъде контролирана или изцяло избегната?!

Тези и други въпроси, свързана с една от най-разпространените зависимости в днешното общество – към технологиите, ще бъдат фокус на внимание по време на лекция на тема „Зависимостта от технологиите“ в град София. Тя ще бъде водена от клиничния психолог Мелике Шимшек – председател на Консултантски център „Йедам“ към организацията „Йешилай“ в Република Турция. Събитието ще се проведе в столицата на 14 ноември 2018 година (сряда) от 17:30 часа в Клуб „Нур“ към Мюсюлманско изповедание - България с адрес: ж.к. „Студентски град“, бл. 12А.

Събитието се организира от българското представителство на турската организация „Йешилай“. По думите на председателя на „Йешилай“ – България Ахмед Пехливан, очаква се на лекцията да присъстват десетки гости, като официален гост ще бъде и д-р Емине Ахметоглу от Турция - член на управителния съвет на организацията „Йешилай“.

На събитието ще има осигурен превод от турски на български език.

 

Автор: Л. Чаушева

 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.