Москва ще бъде домакин на грандиозно хелял изложение тази есен

 

От 16 до 18 ноември 2017 година столицата на Русия Москва ще бъде домакин на едно от най-големите международни изложения за хелял стоки и услуги в света, a то е и най-голямата бизнес ориентирана хелял платформа  на територията на Русия и страните от Общност на независимите държави. Известното като MoscowHalalExpo 2017ще се състои в Конгресно-изложбения център „Соколники” в Москва.

Изложението ще се проведе успоредно с богата културна програма с интерактивни събития, част от която ще са и представяния на различни инвестиционни проекти.

MoscowHalalExpo 2017 е едно грандиозно бизнес събитие, което обхваща всички сфери на хелял индустрията в Русия и в държавите от бившия Съветски съюз.

Целта на организаторите е чрез изложението да се допринесе за развитието на ислямското финансиране и ислямския бизнес. То е и средство за установяване на повече етични принципи в тези сфери. Освен това платформата дава възможност на хора с общи интереси и бизнес идеи да срещнат свои бъдещи партньори.

         Изложението MoscowHalalExpo 2017 се организира за пръв път през 2010 година. Въпреки сериозната икономическа криза още първото издание на изложението се увенчава с огромен успех.

         Тазгодишното издание на изложението, което за поредна година се организира от компанията AlifConsultLLC, се очаква да събере близо 300 изложители от общо 15 държави по света.

 

 

Автор: Л. Чаушева

 

Снимки: www.sokolniki.com

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.