Истанбул ще бъде домакин на седмото международно „Хелял Експо“

Седмото издание на най-голямото изложение в сектора на хелял индустрията ще се проведе в Истанбул, Турция между 27 ноември и 1 декември 2019 година. Събитието ще се състои в Изложбен и арт център Eurasia (Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi) и ще събере на едно място фирми и компании, представящи хелял туризма, ислямските финанси, ислямски текстил и мода, също и хелял козметика и санитария. На изложението ще бъдат представени продукти от хранителната промишленост, както и машини и оборудване.

Тази година желаещите да посетят международното „Хелял Експо“ в Истанбул ще имат възможност да го направят със съвместната организация на „Валента ВИП Травел“ – специализиран туроператор в организиране на посещения и участие в международни търговски изложения, и Комисията по издаване на сертификат „Хелял“ към Мюсюлманско изповедание.

Цената на предлаганата услуга е 135.00 лв. и включва транспорт от София до Истанбул, 4 нощувки със закуска на шведска маса в хотел 4/5 звезди, също транспортни трансфери до мястото на панаира и обратно, медицинска застраховка и пропуск за събитието. Има възможност и за допълнително записване за туристически атракциони, които предвижда международното изложение.

При интерес, може да се свържете с „Валента ВИП Травел“ на телефони 02/943 40 10 и 944 09 65 или с Комисията по издаване на сертификат „Хелял“ на телефонен номер 0895 718 985.

 

Крайният срок за записване е 10 ноември 2019 година.  

 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.