С различни инициативи и събития Мюсюлманско изповедание за поредна година ще отбележи „Седмица на имамите и джамиите“ 2019

 

С десетки събития на територията на всички 20 районни мюфтийства в страната Мюсюлманско изповедание за поредна година ще отбележи националната инициатива „Седмица на имамите и джамиите“.

Тази година тя ще се проведе между 21 и 27 октомври и ще включва множество прояви, сред които премиера на най-новата книга на проф. Любомир Миков, регионални конференции и лекции, дни на отворените врати в различни мюсюлмански храмове в страната и много други. Както всяка година, така и през настоящата 2019 година конкурсът за ученици и младежи „Джамията в моя живот“ също ще бъде една от проявите в рамките на „Седмицата на имамите и джамиите“. 

Пълната програма на събитията и инициативите на районните мюфтийства, които ще бъдат проведени по време на „Седмица на имамите и джамиите“ 2019, може да видите ТУК. За подробна информация се обърнете към съответните районни мюфтийства.

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok