Излезе от печат шестата книжка от поредицата „Достойнствата на благонравието“

Отдел „Издателство“ към Главно мюфтийство издаде поредната, шеста книжка от поредицата „Достойнствата на благонравието“.

Шестата книжка от поредицата е озаглавена „Какво подготви за смъртта“. Накратко тя говори за подготовката на човека за смъртта и какво ще е положението на мюсюлманина и немюсюлманина в Съдния ден.

Смъртта е по-горчива от ханзала (див пустинен пъпеш), но никой не познава вкуса ѝ, освен онзи, който вече я е опитал! А как е възможно той да ти я опише, след като вече е вкусил от нея?!

Първата книжка от поредицата „Достойнствата на благонравието“ беше издадена през 2013 година. Предстои издаването на още 4 книжки, които са свързани с добрите нрав и поведение на мюсюлманина и мюсюлманската общност.

Може да закупите книгите, издадени от Отдел „Издателство“ на Главно мюфтийство, от всички офиси на районните мюфтийства в страната, както и да ги поръчате чрез интернет директно от Отдел „Издателство“.

За връзка:

Тел.: 02/981 60 01

pulishing@grandmufti.bg

http://www.facebook.com/izd.gl.muftiistvo

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok