Защо си създаден?” – най-новото книжно издание на Главно мюфтийство

Отдел „Издателство“ към Главно мюфтийство издаде нова книга със заглавие „Защо си създаден?“. В нея се разглеждат редица въпроси, свързани с духовния свят; същността на творенията и причината за тяхното създаване; какво се изисква от хората; защо всички създания са подчинени на хората; защо ни обслужват и т.н.

В увода на книгата авторът Фезуллах Биръшък казва: „Земният живот и прелестите в него, очакванията на околните от теб, телевизията и интернетът, които ти губят времето и обсебват мислите ти, може би са те накарали да забравиш защо си създаден.

Когато разбереш причината за идването ти на този преходен свят, тогава ще заживееш като уважавана личност в обществото и ще имаш възможност да спечелиш щастието както на земята, така и в ахирета.

В тази малка по размер, но голяма по съдържание книжка ще се опитам, с позволението на Аллах, накратко да разкрия отговора на въпроса: „Защо си създаден?“…

 

„Книжката е в стандартен размер (10,5 х 16,5) и на крайно достъпна цена от 3.50 лв“, казаха за Grandmufti.bg от Отдел „Издателство“ на Главно мюфтийство.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok