Двудневна екскурзия до Рудозем беше организирана за Децата от летния коран-курс на село Драгиново

 

Впечатлени от миналогодишното си посещение и тази година децата пожелаха отново да посетят град Рудозем, като и този път след края на престоя си, не скриха радостта от кратката, но незабравима за тях екскурзия. Преди пристигането си в град Рудозем гостите от село Драгиново първо посетиха ''Десетото национално състезание по наизустяване и художествено четене на Свещения Коран'' провело се в град Мадан след което заминаха за град Рудозем. Както миналата, така и тази година гостите бяха посрещнати любезно от председателя на футболния отбор в града ФК ''Палас'' Хайри Шерифов, който отново предостави възможността децата неограничено да използват спортната база на града.

Разбира се,това не беше всичко, защото председателя на ФК ''Палас'' организира футболна среща между гостите  и ФК ''Палас'', която отново се оказа доста интересна, въпреки очевидното превъзходство на ФК ''Палас'', който година след година увеличава професионалните си успехи.

Преди да отпътуват за родния си край децата благодариха на домакините като не скриха желанието си за по-скорошното си завръщане като някои от децата изявиха и желание да продължат образованието си в гимназията на град Рудозем, както и в по нататъшното си професионално развитие във ФК ''Палас''.