Защо си създаден?” – най-новото книжно издание на Главно мюфтийство

Отдел „Издателство“ към Главно мюфтийство издаде нова книга със заглавие „Защо си създаден?“. В нея се разглеждат редица въпроси, свързани с духовния свят; същността на творенията и причината за тяхното създаване; какво се изисква от хората; защо всички създания са подчинени на хората; защо ни обслужват и т.н.

В увода на книгата авторът Фезуллах Биръшък казва: „Земният живот и прелестите в него, очакванията на околните от теб, телевизията и интернетът, които ти губят времето и обсебват мислите ти, може би са те накарали да забравиш защо си създаден.

Когато разбереш причината за идването ти на този преходен свят, тогава ще заживееш като уважавана личност в обществото и ще имаш възможност да спечелиш щастието както на земята, така и в ахирета.

В тази малка по размер, но голяма по съдържание книжка ще се опитам, с позволението на Аллах, накратко да разкрия отговора на въпроса: „Защо си създаден?“…

 

„Книжката е в стандартен размер (10,5 х 16,5) и на крайно достъпна цена от 3.50 лв“, казаха за Grandmufti.bg от Отдел „Издателство“ на Главно мюфтийство.

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.