Претърпялото пожар мюсюлманско семейство от село Черна Места с благодарствено обръщение

 

„Мили хора, искаме да изкажем огромната си благодарност към всички Вас - тези, които ни подавате ръка в такъв труден момент! С Ваша помощ и подкрепа отново повярвахме в доброто, вдъхнахте ни надежда. Помогнахте ни да се изправим на крака и да погледнем към бъдещето по-позитивно. 

Благодарение на помощта Ви започнахме изграждането на покривната конструкция на къщата. Тя беше най-важна за възстановяване преди зимата. Вече има налични керемиди, тухли и дървен материал. След това тепърва предстои да направим поне една стая за живот. 

Благодарим Ви, че ни помагате да започнем всичко отначало! 
На всеки един от Вас (познат и непознат) благодарим най-сърдечно! Дано добрината, отправена към нас, Ви се върне десетократно."

С тези думи Хюлия и Муса от село Черна Места, които преди 18 дни претърпяха сериозен пожар, се обърнаха към всички добри хора, които им помогнаха, за да направят първите крачки към възстановяването на дома си в якорудското село.

Припомняме, че набирането на средства на банковата сметка на семейството все още продължава. Освен покриването на къщата, което е приоритет към момента, предстоят още много строително-ремонтни дейности, за да може семейството отново да заживее в своя дом.

Нека помогнем на младото семейство да посрещне второто си дете със  спокойствие и в собствения си дом!

За желаещите да помогнат по банков път:

Име: Улия Алиева Шаибова
Банка: УниКредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG45UNCR70001521094187

Парични средства може да се изпращат още по Български пощи или до най-близкия им офис на Speedy в град Якоруда.

 

Информация за парични преводи по Български пощи:
До: Улия Алиева Шаибова
село Черна Места, Община Якоруда, Област Благоевград 
п.к. 2789

Информация за парични преводи по Speedy:
До офис на Speedy - Якоруда
За Улия Алиева Шаибова
Tел: 0878455575

Също така от няколко дни тече дарителска акция в социалната мрежа Facebook, чрез която също много лесно може да се правят банкови преводи, достатъчно е само да имате банкова карта. Може да я видите ТУК.

За повече информация може да се обърнете и към Районно мюфтийство – Благоевград в лицето на мюфтията Айдън Мохамед на тел. номер: 0893616060.

В Свещения Коран Аллах (с.т.) казва:

„...Каквото и добро да раздадете, нека е за родителите и близките, и сираците, и нуждаещите се, и пътника [в неволя]. Каквото и добро да сторите, Аллах го знае.”

 

Сура „Бакара“:215

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.