Главно мюфтийство ще проведе в столицата семинар за студенти на тема „Същност и основни концепции в търсенето на знание“

 

Снимка: freepik.com

Главно мюфтийство на мюсюлманите в Република България ще проведе образователен семинар в София на тема „Същност и основни концепции в търсенето на знание“. Семинарът ще е насочен към момчета и мъже – мюсюлмани, настоящи студенти във висши учебни заведения, без значение в какви специалности.

„Разходите на студентите за настаняване, изхранване и образователни материали ще бъдат покрити от Мюсюлманско изповедание. От участниците се очаква единствено да поемат разходите си за транспорт в двете посоки.“ – уточнява Ресим Шаматарев от екипа на организаторите по повод организацията на предстоящия семинар.

Местата са органичени, а желаещите да се включат в семинара следва да заявят участието си най-късно до 17:30 часа на 1 февруари 2018 година, като се свържат с Ресим Шаматарев – експерт в Отдел „Иршад“ на Главно мюфтийство:

  Ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

  Тел. номер: 0895504480

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok